Városunk Gyomaendrőd újság
www.varosunkujsag.hu

 

Kedves Olvasók!

Ismét eltelt egy év, lassan véget ér a 2018-as esztendő. Reméljük, hogy az újság tartalma ez évben is elnyerte olvasóink tetszését. A szerkesztőség Önökért dolgozik! Munkánkért semmilyen anyagi juttatást nem veszünk igénybe, nekünk az a legnagyobb fizetség, ha Olvasóink elégedettek. Újságunk továbbra is a keresztény-nemzeti gondolat hírnöke, minden erőnkkel igyekszünk megőrizni alapítóink lelkületét. Ezt a lelkületet kívánjuk hónapról hónapra közvetíteni Olvasóink szíve felé is. Mert mi nemcsak az elméhez, hanem a szívhez is kívánunk szólni!
Újságunk színvonalát a körülményekhez mérten igyekszünk folyamatosan fejleszteni, de ehhez stabil anyagi háttérre van szükségünk. Ezért kérünk mindenkit, hogy ne hanyagolják el az újság előfizetését. Akik eddig valamilyen okból nem fizettek (elfelejtették, elhanyagolták vagy elmaradásuk van, kérjük pótolni! Ha valaki lapunkat lemondaná (amit nagyon sajnálnánk), akkor kérjük, még decemberben tegye meg! Kérjük továbbá azt is jelezni, ha valakinél címváltozás állna be!
Elkészült lapunk jövő évi költségvetése. Hála Olvasóink érdeklődésének és támogatásainak, a jövő évben lapunk eladási ára továbbra is csak 220 Ft lesz.

Akik egyben, egy évre kifizetik, kedvezményben részesülnek:

  • a helyi és hunyai olvasók részére a 2019. évi előfizetés díja továbbra is csak 2.500 Ft/év
  • a postán küldött lapunk előfizetési díja továbbra is csak 4.800 Ft/év, mely összeget kérjük a mellékelt csekken szíveskedjenek befizetni.
  • a 2019-es évre akciót hirdetünk: ha valaki két személyre fizet elő, akkor az új előfizetés az első évben fél áron lesz.

Akinek anyagi helyzete megengedi, hogy az előfizetési összegen túl támogassák lapunkat, minden összegű anyagi támogatást köszönettel és szeretettel fogadunk, és előre is köszönünk.

A gyakorlati szempontokra figyelemmel az újság megjelenési ideje és lapzártája módosul!
Lapzárta: minden hónap utolsó napja
Megjelenés: minden hónap 15-ik napja körül

Köszönjük kedves olvasóinknak, előfizetőinknek, hogy az elmúlt évben is hűségesek maradtak lapunkhoz. Kérjük, lapunkat mutassák meg ismerőseiknek, családtagjaiknak! Hívják fel ránk a fiatalok figyelmét is, hisz írásaink róluk és hozzájuk is szólnak! Közeleg a Karácsony. Lepjük meg családtagjainkat, barátainkat egy-egy Városunk újság előfizetéssel!
Minden kedves Olvasónknak jó egészséget, békés, nyugodt éveket kívánunk!

Gyomaendrőd, 2018. december hava

A Szerkesztőség

Frissítve: 2019-04-01