FÜLÖP ZOLTÁN

Endrőd, 1955

Lakcímem:
5502, Gyomaendrőd, Szabadság u. 4/2.

Családi állapotom:
1980-ban nősültem, feleségem Takács Ágnes, két felnőtt leány gyermekem van, Zsuzsanna és Zsófia

 

 

Képzettségem:

Általános iskoláimat Endrődön végeztem, középiskolába Gyomán, az akkor még Kiss Lajos Gimnáziumba jártam. A sikeres érettségi után felvételt nyertem a Gödöllői Agrártudományi Egyetem Mezőgazdasági Gépészmérnöki Karára, ahol 1980-ban végeztem. Végzettségem: Okleveles Mezőgazdasági Gépészmérnök

Eddigi-jelenlegi tevékenységem:

Az egyetem elvégzése után Nagyszénáson kezdtem el dolgozni, a helyi Október 6. Mezőgazdasági Termelőszövetkezetben, mint ágazati műszaki vezető. 1984-ben lehetőség adódott és haza költöztünk Gyomaendrődre dolgozni. A helyi Győzelem Mezőgazdasági Termelőszövetkezet műszaki főágazat vezetője lettem. A gyomaendrődi mezőgazdasági üzemek felszámolása után, 1994-től egyéni vállalkozóvá váltam és a mai napig vállalkozóként tevékenykedem.

Társadalmi aktivitás:

1998-ban vállaltam szerepet a Gyomaendrődi Barátság SE elnökségében. Az azóta az eltelt tizenhat évben folyamatosan, aktívan részt vettem a gyomaendrődi labdarúgó csapatok vezetőségében. A Gyomaendrődi Barátság SE nevet változtatott, Gyomaendrődi Városi SE lett, majd az egyesülés következtében 2008-tól a Gyomaendrődi FC csapatának irányításában vállaltam szerepet. Voltam elnökségi tag, az utánpótlásért felelős vezető, elnökhelyettes, társelnök, elnök. 2015 januárjában adtam át a helyemet a fiatalabb korosztálynak. VÁROSUNK folyóirat szerkesztőbizottságának tagja vagyok 2010 január óta, ahol sport témájú írásaim jelennek meg..

Hobbim:

Gyermekkorom óta a sport a kedvenc időtöltésem, a mai napig megmaradt a labdarúgás iránti szeretetem.


 

Frissítve: 2016-02-03