Színfolt Mazsorettről

A Bogártalálkozó megnyitója

Bogártalálkozó Gyomaendrődön

Augusztus első hétvégéjén a XXVII. Nemzetközi Volkswagen Bogár - és Busztalálkozó zajlott a Liget fürdőben. A „Bogaras társadalom egy nagycsalád!”
A rendezvény Kardos Ferenc nevéhez és személyéhez kötődik, hiszen ő álmodta - és valósította meg eddig. Évről évre mindig többen érkeztek erre a nagyszerű rendezvényre. Köszönjük neki sokéves, fáradhatatlan munkáját!
Benkő Angéla és Tarsoly Zsolt pedig tovább viszi a rendezvény szellemét és igyekeznek új programokat beleszőni, hogy még több új élményt nyújtsanak az érdeklődőknek! A pihenés, a fürdőzés és a jó levegő mellett az ide látogatók a színpadi műsorokat is kedvelik. Ismerősként nézik végig a Színfolt Mazsorett Táncegyesület és Hencz Wrestling Birkózó bemutatóját, a táncosok és a sportolók évek óta visszajáró fellépők. A kiváló hangulatot teremtő zenekarok pedig megmozgatják a nyaralókat, és este nyolc óra körül sokan táncolnak a színpad előtt. Az idei év együttesei: Tm White and the Mad Circus, Monkey Ranch, Defender és a Madarak zenekar koncertje. A leglátványosabb természetesen a bogárhátú autók és buszok felvonulása, az ún. vizes felvonulás a városban, amelyet a helyiek előszeretettel várnak, és aktívan kiveszik részüket a locsolkodásból!
A támogatójegyek sorsolására szombat este került sor. Fődíj: egy montenegrói nyaralás két fő részére, teljes ellátással és sok más értékes nyeremény is gazdára talált. Díjakat, okleveleket kaptak a legszebb, legérdekesebb autók.
Toldi Balázs Gyomaendrőd város polgármestere nyitotta meg a rendezvényt, és bízik benne, hogy Angéla és Zsolt szervezésében jövőre szintén megrendezésre kerül immáron a XXVIII. Bogártalálkozó!

Halfőző Versenyről

A XXV. Nemzetközi Halfőző Versenyen, az ünnepélyes megnyitó előtt léptek színpadra a Színfolt Mazsorett Táncegyesület legnagyobb, szenior táncosai, akikkel már a 30. ünnepi gálára készülünk. Toldi Balázs polgármester úr és Lehoczkiné Timár Irén alpolgármester asszony köszöntötte a vendégeket! Fotók: Szabó József, köszönjük szépen neki!

Nemzetközi mazsorett versenyen a Színfolt táncosa

A Színfolt Mazsorett Táncegyesület kiváló táncosa és segédedzője, Izsó Éva a nemzetközi porondon is megállta helyét! Tradicionális szenior botos szóló kategóriában Horvátországban, Opatijában, a World Championship of Majorette - Sport Merry Majorette International Cup Versenyén 2023. augusztus 25-én hibátlan koreográfiával az előkelő: harmadik helyezést érte el a nemzetközi zsűri döntése alapján! Évi, szívből gratulálunk! Kicsiknek, nagyoknak példakép vagy! Nagyon büszkék vagyunk rád! Hajrá Színfolt továbbra is!

25. Nemzetközi Halfőző Versenyen a Színfolkt táncosai

Izsó Éva dobogós helyezése

Izsó Évi versenyben Opatijában

Frissítve: 2023-09-01